06 50 56 47 47

Bel ons direct

info@amstelveenrepair.nl

Stuur ons een mail

De batterij vervangen van uw iPhone in Amstelveen

Wilt u de batterij laten vervangen van uw iPhone en zoekt u een professionele reparateur in Amstelveen? Dan kunt u terecht bij Amstelveen Repair. Ons vakkundig team in Amstelveen zorgt ervoor dat uw iPhone weer goed werkt dankzij een nieuwe batterij.

6 maanden garantie
6 maanden garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in onze eigen werkwijze en kwaliteit onderdelen, en daarom krijg je bij ons in tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten 6 maanden garantie. Garantie gevallen worden altijd met de zelfde snelheid en service opgelost.

Gratis parkeren
Gratis parkeren

Je kunt ons heel goed met het openbaar vervoer of de fiets bereiken, kom je liever met de auto dan kun je bij ons voor de deur gratis parkeren. Je vindt de routebeschrijving naar onze werkplaats onder contact.

Originele onderdelen
Originele onderdelen

We willen graag compleet transparant zijn over de kwaliteit onderdelen die we bij de reparatie gebruiken, onder 'kwaliteit' lees je alles over de kwaliteit onderdelen die we voor jouw toestel gebruiken.

Uw batterij laten vervangen van uw iPhone in onze winkel in Amstelveen

Als u een professionele reparateur zoekt in Amstelveen die uw iPhone voorziet van een nieuwe batterij, dan zit u bij ons goed. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis verzameld op het gebied van het repareren van iPhone’s met de originele onderdelen, maar ook met reparatie van bijvoorbeeld tablets en telefoons van andere merken.


Navigeer naar ons toe

Vul uw adres in en klik op navigeer

Onze snelle reparatieservice

Wat is onze werkwijze? U maakt een afspraak, geeft uw iPhone af voor een reparatie, zoals het vervangen van de batterij en vervolgens repareren wij het voor u binnen een half uur. Behalve dat u bij ons in Amstelveen kunt langskomen voor een nieuwe batterij voor uw iPhone, repareren wij ook uw smartphonescherm als dit nodig is. Ook deze schermreparatie is binnen een half uur voor u geregeld. Zo hoeft u niet meer naar verschillende reparateurs en hoeft u ook niet lang te wachten. U kunt simpelweg bij ons terecht voor alle reparaties. Na een half uur kunt u weer verdergaan met waar u gebleven was.

Verken de zakelijke voordelen

Bent u ZZP’er, een midden-, klein- of groot bedrijf en bent u benieuwd naar de voordelen van een zakelijke samenwerking? Dan kunt u ons bedrijf uit Amstelveen gerust benaderen voor een afspraak of voor het bespreken van een mogelijk partnerschap en u bij ons altijd terecht kunt voor onder andere een nieuwe batterij voor uw iPhone.

Gedekt door verzekering?

Uw telefoon of tablet kapot? Dit is vaak gedekt door uw inboedel-, aansprakelijkheids- of reisverzekering. Een aparte toestelverzekering is hiervoor dus niet nodig. Vraag bij ons direct online een gespecificeerde offerte aan. Deze kunt u inleveren bij uw verzekeraar.

Kom langs
Adres

Kostverlorenhof 60A
1183 HG, Amstelveen