06 50 56 47 47

Bel ons direct

info@amstelveenrepair.nl

Stuur ons een mail

Uw iPhone scherm laten vervangen in Amstelveen

Wilt u het scherm laten vervangen van uw iPhone in regio Amstelveen? Dan hebben wij goed nieuws, want Amstelveen Repair is uw specialist op het gebied van reparaties, waaronder een reparatie van het glas van uw iPhone.

6 maanden garantie
6 maanden garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in onze eigen werkwijze en kwaliteit onderdelen, en daarom krijg je bij ons in tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten 6 maanden garantie. Garantie gevallen worden altijd met de zelfde snelheid en service opgelost.

Gratis parkeren
Gratis parkeren

Je kunt ons heel goed met het openbaar vervoer of de fiets bereiken, kom je liever met de auto dan kun je bij ons voor de deur gratis parkeren. Je vindt de routebeschrijving naar onze werkplaats onder contact.

Originele onderdelen
Originele onderdelen

We willen graag compleet transparant zijn over de kwaliteit onderdelen die we bij de reparatie gebruiken, onder 'kwaliteit' lees je alles over de kwaliteit onderdelen die we voor jouw toestel gebruiken.

Wilt u het scherm laten vervangen van uw iPhone bij een specialist in Amstelveen?

Wanneer u het scherm van uw iPhone wilt laten vervangen in Amstelveen of wilt afgeven voor een reparatie van het glas, dan zit u goed bij deze gsm-specialist. Wij hebben jarenlange ervaring met smartphonereparaties  en weten als de beste hoe we ervoor moeten zorgen dat uw telefoon binnen een korte tijd weer als vanouds werkt. Hebben wij het scherm van uw iPhone vervangen met een origineel glasscherm van Apple of is de reparatie van het glas voltooid in onze winkel in Amstelveen? Dan kunt u het na een half uur weer bij ons komen afhalen. Bent u niet in de gelegenheid om uw telefoon af te komen halen? Dan hebben wij goed nieuws, want wij bieden u een handige haal- en brengservice aan. Wanneer u voor deze service kiest, leveren wij uw telefoon gewoon dezelfde dag nog bij u thuis af!


Navigeer naar ons toe

Vul uw adres in en klik op navigeer

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn uw betrouwbare partner in Amstelveen voor het laten vervangen van het scherm van iPhone en voor een reparatie van het glas. Uw telefoon is dus in goede handen bij ons als uw specialist. Voor vragen of opmerkingen over onze tarieven of over zakelijke voordelen kunt u contact opnemen met ons team. U kunt ons bereiken via het contactformulier, per telefoon via 020 244 27 87 of door een e-mail te sturen naar info@amstelveenrepair.nl.
 

Gedekt door verzekering?

Uw telefoon of tablet kapot? Dit is vaak gedekt door uw inboedel-, aansprakelijkheids- of reisverzekering. Een aparte toestelverzekering is hiervoor dus niet nodig. Vraag bij ons direct online een gespecificeerde offerte aan. Deze kunt u inleveren bij uw verzekeraar.

Kom langs
Adres

Kostverlorenhof 60A
1183 HG, Amstelveen