Originele onderdelen
6 maanden garantie
Gratis parkeren
06 50 56 47 47

Bel ons direct

info@amstelveenrepair.nl

Stuur ons een mail

Welke Android telefoon/tablet heb ik?

Om te checken welk model Android toestel je hebt zijn verschillende opties. Maak eerst een keuze uit de onderstaande opties.

Optie 1

Schakel je toestel uit en opnieuw in. De meeste modellen Android telefoons en tablets starten op met in ieder geval de naam van het merk en of de modelnaam. Zie de afbeelding, zoals bijvoorbeeld bij deze Samsung telefoon. Misschien gaat je toestel niet meer aan of is nu net bijvoorbeeld jouw beeldscherm gebarsten en kun je dat niet meer lezen. Probeer dan een van de volgende opties.

Optie 2: Via de instellingen

Ga naar de instellingen van je telefoon. Vervolgens kies je: ‘over deze telefoon’, ‘toestel info’, ‘info’ ‘toestel informatie’ of een andere verwoording die er op duidt dat je onder die optie wel eens de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent. Per merk, model of zelfs de huidige versie van de software kan de exacte bewoording verschillen. Vervolgens ga je op zoek naar het ‘modelnummer’. Misschien gaat je toestel niet meer aan of is nu net bijvoorbeeld jouw beeldscherm gebarsten en kun je dat niet meer lezen. Probeer dan een van de volgende opties.

Optie 3

Check de achterkant van je toestel voor een modelnummer, vaak gedrukt of gelaserd op de achterkant, af en toe staat het op een sticker. (Let op: het volgende kan niet bij alle toestellen) Soms moet je hiervoor eerst de backcover verwijderen, vervolgens zal het modelnummer dan onder de batterij staan. Zie de afbeelding

Optie 4

Zoek de factuur of het doosje dat je bij het toestel hebt gekregen op. Of je nu een Sony een Huawei of een LG toestel hebt gekocht hierop zal altijd het model van je toestel staan.

Gedekt door verzekering?

Uw telefoon of tablet kapot? Dit is vaak gedekt door uw inboedel-, aansprakelijkheids- of reisverzekering. Een aparte toestelverzekering is hiervoor dus niet nodig. Vraag bij ons direct online een gespecificeerde offerte aan. Deze kunt u inleveren bij uw verzekeraar.