Wij repareren alweer 7 jaar vol passie jouw apparaten

Een doe-het-zelf video op YouTube van een reparatie van een telefoon was de reden dat Roy Geerts ontdekte dat hij meer dan bovenmatige interesse had in de hardware-techniek van mobiele telefoons, tablets en computers. Door een hobbyperiode, waarin hij voor familie en vrienden kleine reparaties uitvoerde, ontstond bij hem een echte passie voor het repareren. De nog jonge Roy Geerts, in Amstelveen geboren en getogen, realiseerde zich toen dat hij daar z’n werk van wilde maken.

Nadat hij zich had verdiept in de techniek van het repareren, besloot hij enige jaren bij een repairshop in Amstelveen te gaan werken om ervaring op te doen en om de fijne kneepjes van het vak te leren. Maar zijn droom was om z’n eigen repairshop te openen. En toen de gelegenheid zich begin 2017 voordeed, trok Roy de stoute schoenen aan en begon zijn eigen bedrijf: Amstelveen Repair. En met succes, want Amstelveen Repair is in de 7 jaar van z’n bestaan uitgegroeid tot een volwassen en goedlopend bedrijf. We overdrijven dan ook niet als we zeggen dat zijn repairshop inmiddels een begrip is in Amstelveen.

Volgens Roy is het succes voor een belangrijk deel toe te kennen aan de hoge kwaliteit van de reparaties die hij en zijn technici uitvoeren. “We willen onze klanten graag terugzien, maar niet omdat we een reparatie slordig hebben uitgevoerd. Dat gebeurt gewoon niet bij ons”, aldus Roy. Een ander belangrijk aspect is openheid en transparantie. “Wij vertellen onze klanten altijd in duidelijke termen en in volkomen eerlijkheid hoe we de reparatie willen uitvoeren, met welke onderdelen en wat het kost. Klanten waarderen dat, merken we.”

Het is duidelijk dat Roy nog niets van zijn passie is verloren. Hij kijkt dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst en ziet z’n bedrijf zelfs nog groeien in de komende jaren. En daar zou hij zomaar eens gelijk in kunnen krijgen. Maar één ding is nu al zeker: Roy Geerts en Amstelveen Repair staan voor je klaar.

Wij gaan voor kwaliteit

“Perfecte snelle service, garantie gevallen worden met de zelfde service, snelheid en kwaliteit opgelost.”

“Perfecte snelle service, goede kwaliteit aan huis. Garantie gevallen worden met de zelfde service, snelheid en kwaliteit opgelost.”

Reparatiewinkel in Amstelveen

Hoe wij ons onderscheiden

Onderdelen van Top Kwaliteit

Wij werken alleen met onderdelen van top kwaliteit. Wij leggen je graag uit wat voor onderdelen er op de markt zijn.

Langskomen of Verzenden

Wij kunnen je ook helpen wanneer het om wat voor reden dan ook niet uitkomt om langs te komen. Lees hier hoe!

In veel gevallen kan je telefoon direct worden gerepareerd.

In veel gevallen kan je telefoon direct worden gerepareerd.

Kom langs in de winkel óf maak snel een afspraak.