Zakelijk

Zakelijk

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Twijfel dan niet en stel hem ons gerust via het contactformulier!

Persoonlijke accountmanager

Bij ons krijgt u een persoonlijke accountmanager waar u altijd terecht kunt met al uw vragen. Er vindt minstens één keer per jaar een evaluatiegesprek plaats om onze service nog meer te specificeren en te verbeteren.

Maatwerk oplossingen

Ieder bedrijf, werknemer, toestel en uur van de dag vraagt om een andere oplossing. Wij denken met u mee om in elke situatie de best passende service te kunnen verlenen.

Langs brengen of opsturen

Bij ons kiest u zelf op wat voor manier u het apparaat bij ons aanbiedt. Dit kan door langs te komen of het apparaat gratis op te sturen. Als u er voor kiest uw apparaten (gratis) op te sturen, zijn deze verzekerd tot €500.

Erkend reparatiebedrijf

Amstelveen Repair is aan gesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI). Daardoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit, up-to-date kennis en premium voorwaarden.

Garantie 6 maanden

Wettelijk zijn we verplicht onze klanten 3 maanden garantie mee te geven. Echter hebben wij het volste vertrouwen in onze eigen werkwijze en de kwaliteit van de onderdelen. Daarom krijg je bij ons, in tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten, 6 maanden garantie. Garantie gevallen worden altijd met dezelfde snelheid en service opgelost.

Privacy

Wij gaan op een zeer vertrouwelijke manier met uw gegevens om. Ook is het mogelijk om een NDA (non disclosure agreement, geheimhoudingsverklaring) te ondertekenen.

Prijs

Business blijft business, dus de prijs is minstens zo belangrijk. Daarbij horen ook persoonlijke prijsafspraken bij!

Interesse?

Stuur een mail naar info@amstelveenrepair.nl om een afspraak te maken.

Kom langs of maak direct een afspraak

In veel gevallen kan je telefoon direct worden gerepareerd.

Kom langs in de winkel óf maak snel een afspraak.